Over ons

‘HEMATITE’: voor betrouwbaar en transparant inspectiewerk

Jeroen en Kenny zijn de drijvende krachten achter HEMATITE.

Al meer dan 10 jaar delen deze twee boezemvrienden een gemeenschappelijk werkverleden: aanvankelijk in een andere functie en later beide als NDO-inspecteur.

Reeds jaren geleden hebben de boezemvrienden hun hart verloren aan de NDO-sector. “We waren vanaf het eerste moment geïntrigeerd door de veelzijdigheid van het werk. Samen een NDO‑onderneming uit de grond stampen, bleek uiteindelijk een logisch gevolg,” klinkt het.

Missie

In welke sector u ook actief bent: u wilt verzekerd zijn van veilige en optimaal werkende apparatuur en middelen. Daarom spoort HEMATITE nakende defecten op voordat ze plaatsvinden d.m.v. verschillende NDO‑technieken. Voorkomen is beter dan genezen.

Kmo of multinational?

Bij HEMATITE vinden we dat niet‑destructieve inspecties toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn voor iedereen belangrijk.

 U heeft een snelle oplossing nodig?

Geen enkel bedrijf verliest graag kostbare tijd aan inspecties. Op cruciale momenten wilt u niet met defecten te kampen krijgen die vermeden hadden kunnen worden.

Wenst u een NDO‑partner die service levert wanneer het ù past? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Veiligheid is prioritair voor u?

HEMATITE helpt u uw bedrijfsactiviteiten te verbeteren en risico’s te elimineren of te beperken. Onze VCA‑certificering is hiervan het bewijs. Veiligheid voor iedereen staat centraal in elke handeling die we doen, elke seconde van de dag.

U hecht belang aan een efficiënte workflow?

Wij ook. HEMATITE verzorgt uw inspecties en controles en is in het bezit van de gewenste certificeringen. Door grondige inspecties, uitgevoerd door deskundigen, vermijdt u torenhoge reparatiekosten en inefficiënte workflows door langdurige uitval.

Allround inspectiepartner nodig?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Iedereen heeft andere noden, wensen en verwachtingen. Met HEMATITE kiest u voor een partner die deze verscheidenheid begrijpt en hierop anticipeert door inspectieoplossingen op maat te bieden.

Visie

HEMATITE’s visie bestaat erin om veilige, deskundige en kwaliteitsvolle NDO‑inspectie toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht de bedrijfsgrootte. We hanteren hierin een transparante communicatie, een respectvolle omgang met mensen én middelen en het geloof dat we met onze activiteiten bijdragen aan een veiligere en duurzamere wereld.

 

Al van kindsbeen af droom ik ervan om zelf een gezond en innoverend bedrijf op te richten én te leiden. Zelfstandig instaan voor de groei ervan, samen met mijn vennoot Jeroen, geeft me elke dag een enorme boost. Ik hou enorm van netwerken. Dat zal de groei van Hematite absoluut ten goede komen.
Kenny

Mijn klantgerichtheid en people management komen binnen HEMATITE goed van pas. Onze transparante communicatiestijl en onze 24/7 bereikbaarheid zijn maar enkele van onze kernwaarden die klanten doen besluiten om met ons te werken. Als klanten expliciet naar mij vragen voor de uitvoer van een controle, ben ik toch stiekem een beetje trots.
Jeroen